Milieumanagement - voor milieu, personeel én soepel zaken doen


Drijfveren voor milieumanagement zijn de zorg om milieu en personeel én omdat je voor het soepel zaken doen, tegenwoordig gewoon een keurmerk nodig hebt. Banken, fusiepartners en overnamekandidaten vinden een keurmerk belangrijk, omdat het uw milieuhistorie en huidige beleid zichtbaar maakt.

Met het ISO 14001 milieumanagement certificaat toont u aan dat u grip heeft op milieu en veiligheid. Na opstelling en beoordeling van enkele aanvullende documenten mag u ook het Europese EMAS keurmerk voeren, waarmee u zich extra onderscheidt.

KMO Consult begeleidt u op een professionele manier bij het opzetten, implementeren, laten certificeren en onderhouden van uw milieumanagementsysteem en aanvullend EMAS keurmerk.

Advies
KMO Consult werkt al meer dan 10 jaar als specialist op het gebied van kwaliteit, milieu en arbo. Voor problemen en haperingen in uw milieumanagement kunnen we snel en adequaat oplossingen aandragen. Want we kennen de valkuilen door en door. We zijn sowieso erg daadkrachtig ingesteld. Onze adviezen doen er dus toe. U kunt vertrouwen op een betrouwbare partner die samen met u zorgdraagt voor het realiseren van het beoogde kwaliteitsniveau.

- Preventieonderzoek? Een onderzoek van lucht, water, bodem, afval en/of energie is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor u.   We hebben besparingen kunnen realiseren tot €50.000

- Milieu-bedrijfsdoorlichting? Met de door ons ontwikkelde methodiek weet u snel in hoeverre uw organisatie het milieu belast.

- Bedrijfsmilieuplannen? Het draaiboek hiervoor ligt klaar.

- Vergunningen? Vanaf de interpretatie van de voor u geldende vergunningen tot en met de aanvraag van de vereiste vergunningen.

- Gevaarlijke stoffen? Wij kennen de richtlijnen voor opslag en hebben ervaring met het (her)inrichten van opslagplaatsen en terreinen waardoor u veel tijd en geld kunt besparen.

Detachering
Ook voor het onderhouden van uw milieumanagementsysteem of het bieden van MVK of HVK support kunt u bij ons terecht. Meer informatie over detachering vindt u hier.

Opleidingen
Het hele jaar door verzorgen wij landelijke opleidingen. Voor milieumanagement is dit bijvoorbeeld de opleiding Normkennis ISO 14001. Hiermee dragen wij onze jarenlange kennis over, zodat u zelf uw milieumanagement kunt opzetten of aanpassen.

Eigen tools
KMO Consult beschikt over veel zelfontwikkelde softwaretools, die het proces van informatie verzamelen en presenteren enorm versnellen. Hierdoor kunnen wij snel en trefzeker opereren.

Interesse
Heeft u interesse in een van onze diensten of heeft u vragen? Dan kunt u telefonisch contact opnemen via 074 291 93 93, wij kunnen u direct meer vertellen. U kunt ook ons contactformulier invullen voor een vrijblijvende prijsopgave of meer informatie.