KMO Consult onderscheidt zich


KMO Consult is al meer dan 15 jaar partner van zowel internationale concerns als MKB-bedrijven in Nederland. Onze opdrachtgevers bevinden zich in de chemie, de zorg, voedingsindustrie, productie-industrie, facilitair management, zakelijke dienstverlening en het MKB.

Expertise
KMO Consult beschikt over een grote expertise in managementsystemen. In de afgelopen jaren hebben we vele organisaties ondersteund en getraind en meer dan 500 systemen geleverd. Dit varieert van handboeken, opleidingen, implementatieprocessen, nul-metingen, systeembeoordelingen, audits, management reviews tot en met software voor het onderhouden van complexe systemen.

Aanpak
Onze werkwijze kenmerkt zich door een heldere, adequate en pragmatische aanpak. Flexibiliteit, korte lijnen en klantgerichtheid vormen onze uitgangspunten. Voor zowel complexe ondernemingen, vanwege omvang of productieproces, als het MKB levert KMO Consult producten en diensten op maat. Daarbij steken we in op uw behoeften aan kennis, daadkracht en informatie en de tijd die u beschikbaar heeft.

KMO in het nieuws


Het binnenhalen van opdrachten bij overheden en multinationals wordt een steeds zwaardere klus voor bedrijven. De criteria die worden gesteld, worden steeds zwaarder. Dat komt mede doordat de overheid en grote ondernemingen sterk gericht zijn op duurzaam inkopen.

Voor KMO-consult is het een uitdaging om de verplichtingen praktisch te laten aansluiten bij de organisatie zonder een extreem hoge extra belasting; het zoeken en vinden van de interne toegevoegde waarde.

KMO consult is actief als adviseur voor het managen van Kwaliteit, Milieu, Arbo, Veiligheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Het bedrijf helpt bij het implementeren van diverse managementsystemen, waaronder ISO 9001 Certificering, ISO 14001, OHSAS 18001, C2C en ISO 26000. Onze klanten zijn zeer divers en zitten verspreid over Nederland, maar ook in het buitenland.

CO2 neutraal
Bovendien levert KMO al haar diensten CO2 neutraal. Als zodanig is het bedrijf al jaren erkend door de Climate Neutral Group. Klik hier voor meer informatie.


Interesse
Heeft u interesse in een van onze diensten of heeft u vragen? Dan kunt u telefonisch contact opnemen via 074 291 93 93, wij kunnen u direct meer vertellen. U kunt ook ons contactformulier invullen voor een vrijblijvende prijsopgave of meer informatie.