Implementeren van MVO

MVO concreet implementeren binnen uw organisatie


Aan de hand van een MVO analyse kan worden bekeken waar voor uw onderneming de mogelijkheden liggen voor het concreet implementeren van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Maar ook al heeft u inzicht in de mogelijkheden, hoe past u ze vervolgens toe?

Op basis van de MVO analyse wordt, in overleg met u, een verdeling gemaakt van de verschillende MVO mogelijkheden voor uw organisatie. Prioriteiten worden vastgelegd en een globale planning wordt opgesteld. Afhankelijk van het type MVO mogelijkheid wordt een actieplan vastgelegd. Het gaat hierbij om specifiek maatwerk dat voor u het hoogste rendement oplevert.

We beschikken over de benodigde expertise om u van begin tot eind te kunnen ondersteunen bij implementatie en toepassing van MVO binnen uw onderneming. We hanteren hierbij een pragmatische en projectmatige aanpak, waarin verschillende fasen zijn te onderscheiden.

Meer weten over onze aanpak? Klik hier voor onze methodiek .

Interesse
Heeft u interesse in een van onze diensten of heeft u vragen? Dan kunt u telefonisch contact opnemen via 074 291 93 93, wij kunnen u direct meer vertellen. U kunt ook ons contactformulier invullen voor een vrijblijvende prijsopgave of meer informatie.

naar MVO pagina