Keuringen en inspecties

Keuringen & Inspecties


Voor werkgevers gelden steeds meer wetten en regels. De Arbowet schrijft bijvoorbeeld voor dat u uw machines, apparaten, handgereedschappen, ladders, trappen, steigermateriaal en valbeveiliging periodiek moet laten inspecteren en keuren. Welke keuringen en inspecties daarvoor noodzakelijk zijn, verschilt per bedrijfsmiddel.

Daarom is het voor u van belang dat u een overzicht heeft van alle in uw bedrijf aanwezige bedrijfsmiddelen. U geeft hierop per onderdeel aan welke keuring en/of inspectie van toepassing is. En op welke termijn deze dienen te worden uitgevoerd. Het overzicht helpt u ook beter grip te houden op vervangingen en uitbreidingen.

Dit totaaloverzicht stellen wij graag voor u op. We zijn sterk in het analyseren van uw bedrijfsgegevens. En het koppelen daarvan aan de door u van toepassing zijnde wetten en regels. Door onze ruime ervaring en pragmatische aanpak kunt u snel tot actie overgaan. Zonodig kunnen wij voor langere tijd op basis van detachering, tegen scherpe tarieven ondersteuning leveren.

Software
Per bedrijfsruimte en procedure analyseren we welke machines, apparaten, gereedschappen en andere arbeidsmiddelen worden gebruikt. Deze inventarisatie voeren we vervolgens in ons softwareprogramma Cross Approach. Per onderdeel verwerken we alle noodzakelijke gegevens, die we koppelen aan de ruimten, procedures, instructies en te gebruiken hulpmiddelen. Zo ontstaat een helder overzicht waarmee u ook onderhoudsgegevens kunt bijhouden. Denk bijvoorbeeld aan het in- of extern kalibreren. Cross Approach is ontwikkeld door KMO. Van het systeem zijn inmiddels meer dan 500 licenties verkocht.

Interesse
Heeft u interesse in een van onze diensten of heeft u vragen? Dan kunt u telefonisch contact opnemen via 074 291 93 93, wij kunnen u direct meer vertellen. U kunt ook ons contactformulier invullen voor een vrijblijvende prijsopgave of meer informatie.

naar Arbo pagina