Risico Inventarisatie & Evaluatie | RI&E

Risico inventarisatie & evaluatie | RI&E
Weet welk beschermingsniveau u uw
werknemers op de werkvloer aanbiedt!


Sinds 1994 zijn alle ondernemingen met personeel wettelijk verplicht om een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) uit te voeren. De RI&E moet worden goedgekeurd door een gecertificeerde kerndeskundige zoals benoemd in de arbowet. Het hebben van een getoetste RI&E is tevens een van de eisen uit de VCA norm. Doel van de inventarisatie is bepalen welk beschermingsniveau u als werkgever biedt aan uw werknemers.

Met de Risico-Inventarisatie & -Evaluatie (RI&E) kan het bedrijf gestructureerd de risico's aanpakken om zo de kans op arbeidsgerelateerde gezondheidsklachten en ongevallen tot een minimum te beperken. En het zorgdragen voor effectief veiligheidsmanagement binnen uw bedrijf. U kunt daartoe gebruikmaken van (inter)nationale normen.

Wij hebben veel ervaring met zowel het opzetten als het uitvoeren van RI&E bij bedrijven. Tegelijk zijn we deskundig in de daarop volgende fase: het opzetten, implementeren en onderhouden van arbomanagementsystemen.

Regis't®
KMO Solutions heeft de applicatie Regis't® ontwikkeld. Regis't® is een universele internetapplicatie voor het gestructureerd opsporen en oplossen van knelpunten. Met Regis't® kunt u online een RI&E opstellen en de resultaten bewaken. Het programma geeft als resultaat een duidelijk overzicht van knelpunten die u online kunt bewaken. Voor meerdere branches zijn er inmiddels goedgekeurde vragenlijsten beschikbaar, zoals voor bijvoorbeeld de installatiebranche. Vanzelfsprekend kan ieder bedrijf gebruiken maken van Regis't®, voor het opstellen, uitvoeren en bewaken van een RI&E en Plan van Aanpak.

Regis't® helpt u uw infomatie te bewaken en online beschikbaar te houden. Wanneer er wijzigingen in uw bedrijf zijn, kunt u deze eenvoudig in Regis't® bijwerken. Snel, eenvoudig en goedkoop.

Interesse
Heeft u interesse in een van onze diensten of heeft u vragen? Dan kunt u telefonisch contact opnemen via 074 291 93 93, wij kunnen u direct meer vertellen. U kunt ook ons contactformulier invullen voor een vrijblijvende prijsopgave of meer informatie.

naar Arbo pagina