VCA Certificaat

VCA-Certificaat? KMO Consult helpt u bij het verkrijgen ervan!


Steeds vaker eisen opdrachtgevers van bouw- en aannemingsbedrijven dat bedrijven over een VCA certificaat beschikken. Bestuurt u zo'n onderneming? Met het VCA certificaat toont u snel aan dat u voldoet aan de voorwaarden op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu (VGM). Uw veiligheidsmanagement is daarmee aantoonbaar een integraal onderdeel geworden van uw bedrijfsvoering. Het is een aspect waar u continu aan werkt.

VCA staat voor Veiligheids Checklist Aannemers en bevat een aantal concrete eisen. Daarbij wordt - in de zwaarte van de VCA - onderscheid gemaakt tussen grote en kleinere bedrijven. Indien werkzaamheden in de Petrochemie uitgevoerd worden moet aan aanvullende eisen worden voldaan.

Heeft u zelf uw handboek opgezet of aangepast aan de nieuwe norm en wilt u dit laten controleren? Dan kunnen wij een handboekbeoordeling voor u uitvoeren.

KMO Consult heeft veel ervaring met het opzetten, integreren, implementeren en laten certificeren van VCA-systemen. Daarin zijn we zeer pragmatisch en doelgericht ingesteld. Onze adviezen doen er dus toe. U kunt op ons rekenen!

Daarnaast voeren wij ook namens u desgewenst de interne audit VCA en directiebeoordeling uit. Hierbij wordt aan de eis van minimaal de bijdrage van een MVK-er voldaan.

Meer weten over onze aanpak bij VCA certificering? Klik hier voor onze methodiek .

Interesse
Heeft u interesse in een van onze diensten of heeft u vragen? Dan kunt u telefonisch contact opnemen via 074 291 93 93, wij kunnen u direct meer vertellen. U kunt ook ons contactformulier invullen voor een vrijblijvende prijsopgave of meer informatie.

naar Arbo pagina