ZorgRie

ZorgRie: Weet welk beschermingsniveau u uw werknemers op de werkvloer aanbiedt!


Mensen in de zorg houden ervan om voor mensen te zorgen. Dat is hun natuur. Daarbij vergeten ze soms zichzelf. De Arbo-wet verplicht werkgevers om voor hun werknemers te zorgen. Voor het vakgebied de zorg is daar een branchemodel voor ontwikkeld, de ZorgRie. ZorgRie is een product van Easy Compliancy B.V.. Easy Compliancy B.V. zorgt ook voor de doorontwikkeling van de software, onderhoud van de vragenlijsten (inclusief arbonaslag) en biedt diverse mogelijkheden voor regievoering en toetsing.


Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om uw eigen organisatie eens door een andere bril te bekijken, of om voldoende capaciteit vrij te maken. Onze consultants bieden dan direct uitkomst. Wij kunnen u helpen bij het inrichten van de ZorgRie, bij het lopen van de inventarisatierondes, of als u wilt, kunnen we u geheel de zorg uit handen nemen. Onze consultants zijn ervaren veiligheidskundigen en hebben ervaring met het uitvoeren van risco-inventarisaties op tal van gebieden. Want kunt u inschatten wat de risico’s zijn van uw verpleegkundigen? Of van uw technische medewerkers? Dit wordt gemakkelijker met behulp van de ZorgRie.

Door ons netwerk en onze korte lijnen met Easy Compliancy B.V. kunnen we voor u goed inschatten wat de meest praktische manier is om met dit branchemodel te werken en helpen we u graag met de invulling van de ZorgRie.


Interesse
Heeft u interesse in een van onze diensten of heeft u vragen? Dan kunt u telefonisch contact opnemen via 074 291 93 93, wij kunnen u direct meer vertellen. U kunt ook ons contactformulier invullen voor een vrijblijvende prijsopgave of meer informatie.

naar Arbo pagina