NL- EN

Home - Arbo - RI&E

RI&E (Risico Inventarisatie & Evaluatie):

Weet welk beschermingsniveau u uw werknemers op de werkvloer aanbiedt!

Sinds 1994 zijn alle ondernemingen met personeel wettelijk verplicht om een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) uit te voeren. De RI&E moet worden goedgekeurd door een arbodeskundige of een gecertificeerde kerndeskundige en is tevens een van de eisen van de VCA. Doel van de inventarisatie is bepalen welk beschermingsniveau u als werkgever biedt aan uw werknemers.

Met de Risico-Inventarisatie & -Evaluatie (RI&E) kan het bedrijf gestructureerd de risico's aanpakken om zo de kans op arbeidsgerelateerde gezondheidsklachten en ongevallen tot een minimum te beperken. En het zorgdragen voor effectief veiligheidsmanagement binnen uw bedrijf. U kunt daartoe gebruikmaken van (inter)nationale normen.

KMO Consult Wij hebben veel ervaring met zowel het opzetten als het uitvoeren van RI&E bij bedrijven. Tegelijk zijn we deskundig in de daarop volgende fase: het opzetten, implementeren en onderhouden van arbomanagementsystemen.

-

Regis’t KMO Solutions heeft de applicatie Regis't® ontwikkeld. Regis't® is een universele internetapplicatie voor het gestructureerd opsporen en oplossen van knelpunten. Met Regis't® kunt u online een RI&E opstellen en de resultaten bewaken. Het programma geeft als resultaat een duidelijk overzicht van knelpunten die u online kunt bewaken. Voor meerdere branches zijn er inmiddels goedgekeurde vragenlijsten beschikbaar, zoals voor bijvoorbeeld de installatiebranche. Vanzelfsprekend kan ieder bedrijf gebruiken maken van Regis't®, voor het opstellen, uitvoeren en bewaken van een RI&E en Plan van Aanpak.

Regis't® helpt u uw infomatie te bewaken en online beschikbaar te houden. Wanneer er wijzigingen in uw bedrijf zijn, kunt u deze eenvoudig in Regis't® bijwerken. Snel, eenvoudig en goedkoop.

Interesse Heeft u interesse in een van onze diensten of heeft u vragen? Dan kunt u telefonisch contact opnemen via 074-291 93 93, wij kunnen u direct meer vertellen. U kunt ook ons contactformulier invullen voor een vrijblijvende prijsopgave of meer informatie.