NL- EN

Home - Opleidingen - Gebruik kleine blusmiddelen

Training Gebruik kleine blusmiddelen

Adequaat optreden bij beginnende of kleine calamiteiten voorkomt veel leed en overlast. Dat is niet alleen van belang voor uw medewerkers en uw dan aanwezige klanten of bezoekers. Ook de continuïteit van uw werkzaamheden wordt zo beter geborgd.

Voor wie Medewerkers van bedrijven die getraind moeten worden in het gebruik van kleine blusmiddelen. Dit kan een voorwaarde zijn van uw brandverzekeringspolis of milieuvergunning.

Inhoud De training Gebruik kleine blusmiddelen heeft een zeer pragmatisch karakter. Daarnaast behandelen we een aantal theoretische aspecten.

Aan bod komen de volgende onderwerpen:

  • Theorie over brand: wat is een brand, hoe ontstaat het, hoe te blussen?
  • Blusmiddelen, specifiek geschikt voor uw bedrijf
  • Beperken en bestrijden van een beginnende brand
  • Praktijkoefeningen met diverse soorten blusmiddelen, zoals sproeischuim, CO2

Hoe We gebruiken praktijkvoorbeelden en filmmateriaal en behandelen parallel daaraan de theoretische leerstof. Vervolgens gaan we oefenen met verschillende soorten blusmiddelen.

Omvang De training duurt een dagdeel en wordt op basis van open inschrijving verzorgd. Meldt u 10 personen of meer aan? Dan verzorgen wij de training op in-company basis.

Examen Aan deze training is geen examen verbonden.

Certificaat Aan het eind van de training ontvangt u een certificaat van deelname.

Aanmelden Kijk op onze planning of vraag direct informatie via 074-291 93 93, wij kunnen u direct meer vertellen. U kunt ook ons contactformulier invullen voor een vrijblijvende prijsopgave of meer informatie.