NL- EN

Home - Kwaliteit - Groenkeur

Groenkeur onderscheidt uw organisatie in de groensector!

Bent u ondernemer in de groensector? Dan kunt u zich onderscheiden en profileren met het kwaliteitslabel Groenkeur. Bedrijven die dit label voeren, beschikken over vakkundig personeel, een gezonde, innovatieve bedrijfsvoering en het vermogen actief te reageren op de wensen van hun klanten. Groenkeur voorziet ook in een garantieregeling die duidelijk maakt wat de klant van het bedrijf kan verwachten.

Groenkeur kent verschillende categorieën. U kunt zich hier afzonderlijk voor certificeren. De basis van de groenkeurcertificering zijn diverse BeoordelingsRichtLijnen (BRL's).

De BRL's omvatten de volgende disciplines:

  • tuinaanleg en tuinonderhoud (hovenierswerkzaamheden)
  • groenvoorziening
  • boomverzorging
  • dak- en gevelbegroening

Voordelen van certificering:

  • professionele uitstraling, onderscheiding van niet-gecertificeerde bedrijven
  • collectieve garantie en ondersteuning bij geschillen
  • indekking productaansprakelijkheid

Bent u al groenkeur gecertificeerd? Dan mag u het Groenkeur-logo gebruiken op uw briefpapier, website, voertuigen en andere huisstijldragers.

KMO Consult Heeft u na certificering behoefte aan assistentie en onderhoud van uw systeem? Of wilt u het uitbreiden met een BRL of VCA of met milieu- en kwaliteitsmanagementsystemen? Wij ondersteunen u graag.

Meer weten over onze aanpak bij groenkeur certificering? Klik hier voor onze methodiek.

Interesse Heeft u interesse in een van onze diensten of heeft u vragen? Dan kunt u telefonisch contact opnemen via 074-291 93 93, wij kunnen u direct meer vertellen. U kunt ook ons contactformulier invullen voor een vrijblijvende prijsopgave of meer informatie.