NL- EN

Home - Kwaliteit

Kwaliteit leveren we toch allemaal?

kwaliteit

Voor elke onderneming is kwaliteit een belangrijk aspect in de bedrijfsvoering, ook voor uw onderneming. Natuurlijk wilt u uw klanten bedienen met kwalitatief hoogstaande producten en een goede service. Maar aandacht voor kwaliteit door het implementeren van een kwaliteitsmanagementsysteem kan ook leiden tot een betere controle over de organisatie en kostenbesparingen.

KMO Consult helpt u bij het in kaart brengen van uw bedrijfsprocessen en hier met een kritisch oog naar te kijken. Op deze manier kunt u voor uw organisatie vaststellen waar de knelpunten liggen en helpen wij u deze op te lossen.

Continue verbetering belangrijk voor een kwaliteitsgerichte onderneming. Hierin kunnen wij u helpen door u te ondersteunen bij het omschrijven van uw beleid en het definiëren van daaruit voortvloeiende doel- en taakstellingen. Vervolgens kunnen wij u helpen de uitvoering van het beleid te monitoren door prestatie indicatoren op te stellen en interne audits uit te voeren.

-

Advies KMO Consult begeleidt u op een professionele manier bij het opzetten, implementeren, laten certificeren en onderhouden van de kwaliteitsmanagement- systemen ISO 9001, TS 16949 (automobiel industrie, voorheen QS 9000), HACCP (voedingsmiddelen industrie), BRC (toeleveranciers voedingsmiddelen), IKB (timmer- en verfindustrie) en bij de verkrijging van het keurmerk Groenkeur (groensector). Met een door ons uitgevoerd klanttevredenheidsonderzoek heeft u bovendien direct zicht op de tevredenheid van uw klanten.

Detachering Ook voor het onderhouden van uw kwaliteitssysteem of het bieden van ondersteuning bij een specifiek project kunt u op ons rekenen. Zo kunnen wij u helpen bij het opstellen van een Management Review of interne audits voor u uitvoeren. Meer informatie over detachering vindt u hier.

Opleidingen Het hele jaar door verzorgen wij landelijke opleidingen. Voor kwaliteits-management zijn dat bijvoorbeeld de opleidingen Interne Auditor en Normkennis ISO 9001. Bij de opleidingen wordt veelvuldig gebruik gemaakt van praktijkvoorbeelden en filmmateriaal.

Eigen tools KMO Consult beschikt over veel zelfontwikkelde softwaretools, die het proces van informatie verzamelen en presenteren enorm versnellen. Zo worden de 'Critical Control Points' van HACCP vastgelegd in ons eigen Cross Approach. Deze stroomlijnt de documentatie waardoor wij snel een rapport met aanbevelingen kunnen uitbrengen.

Subsidie Certificering tot ISO 9001, HACCP en BRC maar ook vele standaard producten worden door de overheid sterk gesubsidieerd. We kennen de weg en assisteren u graag om ook hierin het onderste uit de kan te halen. Meer informatie over subsidies vindt u hier.

Interesse Heeft u interesse in een van onze diensten of heeft u vragen? Dan kunt u telefonisch contact opnemen via 074-291 93 93, wij kunnen u direct meer vertellen. U kunt ook ons contactformulier invullen voor een vrijblijvende prijsopgave of meer informatie.