NL- EN

Home - Opleidingen

Opleidingen – onze ervaring, uw voordeel

milieumanagement.jpg

KMO Consult heeft de afgelopen jaren een enorme kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van opleidingen. Deze ervaring stellen wij ook ter beschikking via ons uitgebreide landelijke opleidingsprogramma. De ervaring die bij de implementatie van managementsystemen in binnen- en buitenland is opgedaan komt op deze manier via onze specialisten direct bij uw eigen mensen terecht. Kenmerken van onze opleidingen zijn pragmatisch en zo veel mogelijk op uw praktijk gespiegeld.

Ondanks dat een aantal opleidingen landelijk redelijk standaard zijn willen wij toch graag proberen om zoveel mogelijk bij uw praktijk aan te sluiten. Daarom zijn veel opleidingen maatwerk en daarin kunnen wij uw praktijk zeer direct betrekken.

Subsidie De trainingen van KMO Consult worden door vele organisaties, waaronder Stichting Oom, erkend. U kunt dus profiteren van de vele vergoedingsregelingen van de overheid. Meer informatie over subsidies vindt u hier.

-

Veranderingen Wilt u op de hoogte blijven van de veranderingen met betrekking tot opleidingen en trainingen? Denk hierbij aan vernieuwingen in bestaande, uitbreidingen en nieuwe opleidingen en trainingen. Schrijf u dan kosteloos in op onze maandelijkse nieuwsbrief (links), doe er uw voordeel mee!

Aanmelden Kijk op onze planning of vraag direct informatie via 074-291 93 93, wij kunnen u direct meer vertellen. U kunt ook ons contactformulier invullen voor een vrijblijvende prijsopgave of meer informatie.