NL- EN

Home - Subsidies

Subsidies, no-cure-no-pay

Neem vrijblijvend contact op!

Ieder bedrijf werkt aan zijn toekomst en continuïteit door zich aan te passen aan de markt, de eisen uit de regio en de behoeften daarbinnen. Voor diverse activiteiten is het mogelijk om subsidie te verkrijgen. Hiervoor is KMO Consult uw aanspreekpunt. KMO Consult kan u ondersteunen in het beoordelen, aanvragen, registreren en afwikkelen van uw subsidieaanvraag.

Aanpak projecten Projecten definiëren we graag met u om vervolgens te toetsen voor welke subsidies ze in aanmerking kunnen komen en welke eisen daaraan worden gesteld, dit doen wij op basis van no-cure-no-pay. Desgewenst kunnen wij u een breed pakket van diensten aanbieden om deze projecten tot uitvoering te brengen. Dit kan variëren van een aanvraag van een subsidie tot volledig projectmanagement en eindrapportage. Aan u de keus...

-

Productstimuleringen Naast projecten zijn er ook diverse subsidies mogelijk op producten, de gebruiker kan daar zijn voordeel mee doen en de netto investering aanzienlijk verlagen. Het informeren van uw Nederlandse klanten daarover brengt extra commerciële kansen met zich mee.

Aanpak producten Op een groot aantal producten die innovatief zijn op het gebied van Arbo en Milieu is niet alleen subsidie mogelijk voor de ontwikkelaar maar ook voor de eindgebruiker. Hiervoor zijn diverse regelingen actief. Op korte termijn kunnen wij voor u toetsen of uw producten daarbinnen vallen zodat u uw commerciële organisatie daar op kunt aansturen. Ook hier varieert onze dienstverlening van het toetsen tot en met het instrueren van uw commerciële organisatie.

Interesse Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 074-291 93 93, wij kunnen u direct meer vertellen. U kunt ook ons contactformulier invullen voor een vrijblijvende prijsopgave of meer informatie.