NL- EN

Home - Arbo - Toolboxmeetings

Onze Toolboxservice vergemakkelijkt het uitvoeren van uw Toolboxmeetings!

Bent u VCA-gecertificeerd volgens VCA 2008/5.1? Dan kunt u verplicht zijn om minimaal 10 Toolboxmeetings per jaar te organiseren. Dit zijn werkbesprekingen met uw medewerkers over een actueel veiligheidsonderwerp, de situatie op de werkplek of een recent (bijna)ongeval. Het doel van de Toolboxmeetings is dat uw medewerkers consequenter en bewuster omgaan met veiligheid op het werk.

KMO Consult Om de voorbereiding van uw Toolboxmeeting te vergemakkelijken hebben wij de Toolboxservice opgezet. Dit is een extra dienst van KMO Consult in de vorm van een jaarabonnement. Per Toolboxmeeting bepaalt u welk onderwerp u wilt bespreken. Wij doen de rest!

Klik hier voor een voorbeeld van een Toolboxmeeting (in pdf).

De Toolboxservice van KMO Consult vereenvoudigt de voorbereiding van al uw Toolboxmeetings. We beschikken over een breed scala aan uitgewerkte onderwerpen ter bespreking met uw medewerkers. Klik hier voor een overzicht en uw bestelling (in pdf).

Hoe het werkt U selecteert 10 onderwerpen die u het komende jaar met uw medewerkers wilt bespreken. Daarbij kunt u denken aan:

  • risico's
  • aandachtspunten
  • onderhouds- en keuringsintervallen
  • te gebruiken PBM's (Persoonlijke Beschermingsmiddelen)
  • van toepassing zijnde wet- en regelgeving.

Vervolgens gebruikt u dit formulier (in pdf) of neemt u contact met ons op om uw bestelling te plaatsen.

Uitwerking Wij verzorgen de uitwerking van het onderwerp, ter bespreking met uw team. U ontvangt bijvoorbeeld per toolboxmeeting een document met kernpunten over het betreffende thema. Dit dient tevens als naslagwerk voor uw medewerkers. Daarnaast ontvangt u een volledig ingevuld registratieformulier. Deze is voorzien van de namen van de betrokken medewerkers. Zelf kunt u hierop nog actiepunten aangeven.

Wilt u het te bespreken onderwerp als sheet ontvangen? Vraag het ons! Tegen zeer geringe meerkosten ontvangt u een elektronische versie in pdf-formaat. Het staat u vrij om binnen uw bedrijf kopieën te maken van de onderwerpen, ter verspreiding aan uw personeel. Daarbuiten is verspreiding - zonder voorafgaande goedkeuring - niet toegestaan.

Interesse Heeft u interesse in een van onze diensten of heeft u vragen? Dan kunt u telefonisch contact opnemen via 074-291 93 93, wij kunnen u direct meer vertellen. U kunt ook ons contactformulier invullen voor een vrijblijvende prijsopgave of meer informatie.